显示标签为“C-SRM-72”的博文。显示所有博文
显示标签为“C-SRM-72”的博文。显示所有博文

2014年8月29日星期五

Le dernier examen SAP C-TPLM30-65 C-SRM-72 gratuit Télécharger

La partie plus nouvelle de test Certification SAP C-TPLM30-65 est disponible à télécharger gratuitement dans le site de Pass4Test. Les exercices de Pass4Test sont bien proches de test réel SAP C-TPLM30-65. En comparaison les Q&As dans les autres sites, vous trouverez que les nôtres sont beaucoup plus complets. Les Q&As de Pass4Test sont tout recherchés par les experts de Pass4Test, y compris le test simulation.

Le produit de Pass4Test peut assurer les candidats à réussir le test SAP C-SRM-72 à la première fois, mais aussi offrir la mise à jour gratuite pendant un an, les clients peuvent recevoir les ressources plus nouvelles. Pass4Test n'est pas seulement un site, mais aussi un bon centre de service.

Aujoud'hui, dans cette indutrie IT de plus en plus concurrentiel, le Certificat de SAP C-TPLM30-65 peut bien prouver que vous avez une bonne concurrence et une space professionnelle plus grande à atteindre. Dans le site Pass4Test, vous pouvez trouver un outil de se former très pratique. Nos IT experts vous offrent les Q&As précises et détaillées pour faciliter votre cours de préparer le test SAP C-TPLM30-65 qui vous amenera le succès du test SAP C-TPLM30-65, au lieu de traivailler avec peine et sans résultat.

Code d'Examen: C-TPLM30-65
Nom d'Examen: SAP (SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5)
Questions et réponses: 95 Q&As

Code d'Examen: C-SRM-72
Nom d'Examen: SAP (SAP Certified Application Associate - Supplier Relationship Management 7.2)
Questions et réponses: 90 Q&As

Au 21er siècle, il manque encore grand nombreux de gens qualifié de IT. Le test Certificat IT est une bonne façon à examiner les hommes de talent. Ce n'est pas un test facile à réussir. Un bon choix de formation est une assurance pour le succès de test. Le test simulation est bien proche que test réel. Vous pouvez réussir 100%, bien que ce soit la première à participer le test.

Vous pouvez télécharger le démo gratuit pour prendre un essai. Vous aurez plus confiance sur Pass4Test. N'hésitez plus à choisir la Q&A SAP C-TPLM30-65 comme votre guide d'étude.

Pass4Test est un site web qui vous donne plus de chances à passer le test de Certification SAP C-SRM-72. Le résultat de recherche sortis par les experts de Pass4Test peut assurer que ce sera vous ensuite qui réussirez le test SAP C-SRM-72. Choisissez Pass4Test, choisissez le succès. L'outil de se former de Pass4Test est bien efficace. Parmi les gens qui ont déjà passé le test, la majorité a préparé le test avec la Q&A de Pass4Test.

C-TPLM30-65 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/C-TPLM30-65.html

NO.1 Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)
A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.
Answer: B,C

certification SAP   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen   certification C-TPLM30-65   C-TPLM30-65 examen
6. What information does the value category provide in the maintenance order?
A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements
Answer: D

certification SAP   certification C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65
7. Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a
maintenance order operation?
A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data
Answer: A

SAP   certification C-TPLM30-65   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen   certification C-TPLM30-65
8. Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?
A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.
Answer: C

SAP examen   certification C-TPLM30-65   certification C-TPLM30-65   C-TPLM30-65 examen
9. Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group
number?
A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list
Answer: C

SAP examen   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65
10. When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the
planning data determines the order type?
A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center
Answer: C

SAP   certification C-TPLM30-65   certification C-TPLM30-65   certification C-TPLM30-65   certification C-TPLM30-65

NO.2 A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?
A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category
Answer: C

SAP examen   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen   certification C-TPLM30-65   C-TPLM30-65 examen

NO.3 A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?
A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement
reading was transferred.
Answer: B

certification SAP   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65

NO.4 A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance items
that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?
A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)
Answer: D

certification SAP   certification C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65 examen

NO.5 Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for
maintenance orders?
A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes
Answer: C

SAP examen   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65 examen   C-TPLM30-65 examen

2014年8月6日星期三

SAP meilleur examen C-TSCM52-66 C-SRM-72 C_TBIT44_731, questions et réponses

Est-ce que vous vous souciez encore de réussir le test SAP C-TSCM52-66? Est-ce que vous attendez plus le guide de formation plus nouveaux? Le guide de formation vient de lancer par Pass4Test peut vous donner la solution. Vous pouvez télécharger la partie de guide gratuite pour prendre un essai, et vous allez découvrir que le test n'est pas aussi dur que l'imaginer. Pass4Test vous permet à réussir 100% le test. Votre argent sera tout rendu si vous échouez le test.

Certification SAP C-SRM-72 est un des tests plus importants dans le système de Certification SAP. Les experts de Pass4Test profitent leurs expériences et connaissances professionnelles à rechercher les guides d'étude à aider les candidats du test SAP C-SRM-72 à réussir le test. Les Q&As offertes par Pass4Test vous assurent 100% à passer le test. D'ailleurs, la mise à jour pendant un an est gratuite.

Les produits de Pass4Test sont recherchés par les experts de Pass4Test qui se profitent de leurs connaissances et leurs expériences dans l'Idustrie IT. Si vous allez participer le test SAP C_TBIT44_731, vous devez choisir Pass4Test. La Q&A de Pass4Test peut vous aider à préparer mieux le test SAP C_TBIT44_731 avec sa grande couiverture des questions. En face d'un test très difficile, vous pouvez obtenir le Certificat SAP C_TBIT44_731 sans aucune doute.

Pass4Test est un site particulier à offrir les guides de formation à propos de test certificat IT. La version plus nouvelle de Q&A SAP C-SRM-72 peut répondre sûrement une grande demande des candidats. Comme tout le monde le connait, le certificat SAP C-SRM-72 est un point important pendant l'interview dans les grandes entreprises IT. Ça peut expliquer un pourquoi ce test est si populaire. En même temps, Pass4Test est connu par tout le monde. Choisir le Pass4Test, choisir le succès. Votre argent sera tout rendu si malheureusement vous ne passe pas le test SAP C-SRM-72.

Code d'Examen: C-TSCM52-66
Nom d'Examen: SAP (SAP Certified Application Associate - Procurement with SAP ERP 6.0 EHP6)
Questions et réponses: 80 Q&As

Code d'Examen: C-SRM-72
Nom d'Examen: SAP (SAP Certified Application Associate - Supplier Relationship Management 7.2)
Questions et réponses: 90 Q&As

Code d'Examen: C_TBIT44_731
Nom d'Examen: SAP (SAP Certified Development Associate - Process Integration with SAP NetWeaver 7.31)
Questions et réponses: 80 Q&As

Si vous faites toujours la lutte contre le test SAP C-TSCM52-66, Pass4Test peut vous aider à résoudre ces difficultés avec ses Q&As de qualité, et atteindre le but que vous avez envie de devenir un membre de SAP C-TSCM52-66. Si vous avez déjà décidé à s'améliorer via SAP C-TSCM52-66, vous n'avez pas aucune raison à refuser Pass4Test. Pass4Test peut vous aider à passer le test à la première fois.

C-TSCM52-66 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/C-TSCM52-66.html

NO.1 Which are the configuration options that can be defined to post unplanned delivery
costs?(Choose three)
A. The unplanned delivery costs are to be posted to separate G/L accounts
B. The unplanned delivery costs are to be distributed prorated to calculated invoice items
C. The unplanned delivery costs can be posted by rules defined within a BAdI
D. The unplanned delivery costs are to be posted to a price difference account
E. The unplanned delivery costs are to be split in equal shares across the invoice items
Answer: A,B,C

SAP examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen

NO.2 In a vendor master record, you enter a different vendor as a partner with the partner role
(partner function) of Invoicing Party.
What is the function of this partner role in Materials Management?
A. This partner automatically receives copies of all messages relating to purchasing documents.
B. This partner is proposed when you enter an invoice with reference to purchase orders.
C. All unplanned delivery costs with reference to purchase orders are billed to this partner.
D. Return deliveries with reference to purchase orders must be sent to this partner.
Answer: B

certification SAP   C-TSCM52-66 examen   C-TSCM52-66 examen   C-TSCM52-66 examen

NO.3 Which procurement elements can be created in Purchasing with automatic purchase order
generation?(Choose two)
A. Requests for quotation (RFQ)
B. Contract release orders
C. Purchase orders
D. Delivery schedules
Answer: B,C

SAP   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen
6. Which value of the creation indicator is shown in the tab Contact person when you create a
purchase requisition manually?
A. Production Order
B. Direct procurement
C. Realtime
D. Material requirements planning
Answer: C

SAP examen   C-TSCM52-66 examen   C-TSCM52-66 examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66
7. Where do you define a fixed vendor for a specific period in time?
A. In the info record at client level (regular vendor)
B. In the quota arrangement at plant level
C. In the source list at plant level
D. In the material master at plant level
Answer: C

SAP examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen   C-TSCM52-66 examen
8. What are characteristics of material valuation at the moving average price?(Choose two)
A. If you book a subsequent debit for a quantity higher than the total quantity of valuated stock
then a price difference posting is generated.
B. If the price in the purchase order is different from the moving average price then a price
difference posting is generated at goods receipt.
C. The moving average price is equal to the total value divided by total quantity of valuated stock.
D. Goods movements are always valuated based on the moving average price from the material
master record.
Answer: A,C

SAP examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen
9. You have received an order confirmation from a vendor.
What do you have to do before you can enter the confirmed delivery date and confirmed quantity in
a purchase order item?
A. Set the Goods Receipt indicator.
B. Set the Confirmation Received indicator in the header.
C. Use a confirmation control key in the relevant purchase order item.
D. Set the Acknowledgement Required indicator in the vendor master of the relevant vendor.
Answer: C

certification SAP   C-TSCM52-66 examen   C-TSCM52-66 examen
10. What does an account group control when you create vendor master records?(Choose three)
A. The partner determination procedure
B. The definition whether the vendor master record is a one-time account or not
C. The possible data retention levels
D. The reconciliation account in general ledger
E. The possible payment terms
Answer: A,B,C

SAP examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen

NO.4 Which of the following are SAP Solution Manager usage scenarios?(Choose two)
A. Legacy system data mapping
B. Implementation of SAP solutions
C. User productivity monitoring
D. Service desk
Answer: B,D

SAP examen   C-TSCM52-66 examen   C-TSCM52-66 examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen

NO.5 What can you define for a movement type in Customizing?(Choose three)
A. The movement type short text and the reasons for movement
B. The indicator for automatic creation of storage location data in the material master record at the
time of the first goods receipt
C. The number range for material documents that are generated when postings are made with the
movement type
D. The quantity and value updates for postings with the movement type
E. The account modification for transactions and events with active account grouping in the table of
account keys
Answer: A,B,E

SAP examen   certification C-TSCM52-66   C-TSCM52-66 examen